mandag 7. oktober 2013

Jakten på det perfekte spisebord

Et av de virkelig store ønskene våre, har vært muligheten til å kunne samle storfamilien rundt et flott spisebord. Det planlagte kjøkkenet vårt blir på over 30 kvadratmeter, og har god plass til et stort spisebord.

...so far, so good...så var det å finne et spisebord som var stort nok - OG som vi begge to likte...
Kan love at jeg har kikket hos mange leverandører, søkt på nettet - men ikke funnet noe som har vært "perfekt". 

Til slutt ble vi enige om rett og slett å lage oss et spisebord selv! Hvor vanskelig kunne egentlig det være da? På nettet ligger mange gode beskrivelser på hvordan man går fram. Begge to er skjønt enige om at dette er løsningen, dette skulle vi fikse sammen ☺

...da dukker det opp - det PERFEKTE spisebordet for oss - hos S.O.U.L sin nye kolleksjon på Skeidar!

Bildet er lånt fra Skeidar sin nettside
Helt perfekt rustikk, perfekt form - 2 meter langt og 1 meter bredt, med 2 ileggsplater som kan settes på hver side av bordet. Totalt kan bordet bli 3 meter langt. 


Har vært å sett og kjent på bordet i utstillinga til Skeidar Narvik AS - og det er (om mulig) enda finere i virkeligheten *smelt* 

S.O.U.L har virkelig mye fint i sin kolleksjon - og nyhetene av året er blitt rimeligere enn tidligere års møbler (heldigvis for pengeboka mi!!). Liker den rustikke stilen så utrolig godt, og det gjør heldigvis Thomas også. Spørs om det ikke blir bestilt både spisebord og andre møbler fra Tanzania-serien...hmmm....Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar