mandag 12. mai 2014

Trapp under konstruksjon

Aller først;
Gratulerer så mye med dagen, kjære handymannen min ♥
Du står på og jobber, både seint og tidlig, for at vi skal få prosjektet vårt i havn. Kjempestolt av deg - det er en ære å få være på teamet ditt! *smask* Håper bursdagsgavene faller i smak! Vi får ta en skikkelig bursdagsfeiring for oss begge to i løpet av høsten :)


Det går framover med bygginga - både her og der!

Fredag kom vinduene til nybygget. Nå står de godt plassert i tilbygget i påvente av at snekkerne skal få satt de inn. Snekkerne våre har nok å gjøre. I forrige uke har de fått opp alle takstolene, og er i gang med forberedelsene til taktekket. Kanskje vi har tett tak i løpet av uka?

Murerne har bygget ferdig forskaling til trapp - og i dag kom betongbilen! Nå blir det ny trapp til utleieleiligheta.Det blir en bred og flott trapp. Blir spennende å se resten av inngangspartiet ferdig. Skal være overbygd balkong oppå - der vi får dør ut fra vårt soverom.


Nå skal trappa stå ut uka før vi kan begynne å bruke den. Murerne er innom for å vanne den litt hver dag - skjønt i dag er det selvvanning fra oven ;) Det skal bli deilig å få ned stillaset i front, og slippe å benytte balkongdøra som inngangsdør mer! 

Ellers er nesten all eternitten fraktet bort til miljøstasjonen. Vi har fått unna mye av rivingsmateriellet, så nå ser vi en ende på all søpla. Skal få lastet opp og kjørt bort ymse metaller også. Syns det er greit at naboene ser at vi forsøker å holde litt orden i alt byggekaoset - eiendommen er jo ikke akkurat en fryd for øyet for tiden. Tenk når vi kommer så langt at vi faktisk kan konsentrere oss om hagen!! Det blir gøy!! ...men det er ennå langt fram dit - mye som skal bygges, sparkles, pusses og males både inne og ute først!
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar