mandag 31. mars 2014

Oppsummering mars

Siste dagen i mars - snekkerne har tatt kvelden og jeg tusler en runde med kameraet i dette nydelige været! 

Det nye taket er på plass i front, sammen med takrenner, feieplatform og takstige. Litt småpusk gjenstår enda, hjørnebord og nedløpene fra takrennene skal vi ta selv...etterhvert..

Vi er kjempefornøyde med valget av tak - og gleder oss til resten av eternitten er skiftet ut :) 
Bærevegger er kommet opp i kjelleren, ståldragerne er på plass - og snekkerne har begynt med gulvet.
Morsomt å se kjelleren ta form - nå begynner man virkelig å få en romfølelse der nede!
Kjæresten er i full gang med å "plassere" treningsutstyr, prosjektor og sofa i trimrommet *fnis*

I helgen prioriterte vi å rydde utenfor og kjøre bort rivingsmateriell. Det er helt utrolig hvor mye skrot som genereres både her og der... Godt å ha fått det bort før snøen la seg i natt!I andre etasje har det ikke blitt gjort så mye denne måneden. Mr.Handyman har hatt fullt opp på jobben, så rivingsprosjektet har kommet i annen rekke. Vi har likevel fått revet ferdig omtrent alt i forbindelse med trappa, og fått en god start på gulvet. Her har vi revet opp omtrent halvparten - som viste seg å være både parkett og et par lag belegg. Har trukket ut omtrent en million spiker av tregulvet - de har brukt ufattelige mengder spiker i dette huset...over alt! For å sitere min sønn; "Tror den største utgiften på dette huset har vært spiker!" Gulvet er for så vidt i god stand - men vi skal ikke beholde det slik det er. I grunnen er jeg litt glad for at vi skal legge gulvvarme, slik at ikke jeg trenger å ha "dårlig samvittighet" over å dekke til det opprinnelige gulvet ;) Det skal mye jobb til for å få gulvet fint (myyyyye spikerhull) - og jeg tror jeg hadde blitt rimelig lei av å støvsuge skitt opp av de store sprekkene mellom gulvplankene....


Nå gjenstår det å flytte all isolasjonen som vi har tatt vare på fra taket, over i denne delen, slik at vi kan rive resten av gulvet. Etter at det er unnagjort, kan vegger klargjøres for opplekting. 
Ting skjer - selv om det tar tid ;)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar